DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN. PUUR.

Hi!

Welkom op mijn website! Wat leuk dat je een kijkje neemt. Ik ben Josje en woon samen met mijn man, zoon en dochter in het mooie Amersfoort. Al 21 jaar vlieg ik de hele wereld over als stewardess bij KLM, maar in 2011, toen mijn kinderen beiden naar school gingen wilde ik van mijn passie, fotografie, ook mijn werk maken! Het vliegen wilde ik niet opgeven en ik ontdekte dat dit eigenlijk de perfecte combinatie is!!

Mijn stijl

Mijn stijl kan ik omschrijven als pure, lichte foto’s, lekker ontspannen en liefdevolle beelden. Daarnaast denk ik graag met jullie mee, dat wij samen een mooi eindresultaat mogen krijgen. Ik fotografeer overdag altijd met natuurlijk daglicht ook tijdens newbornsessies wordt er niet geflitst. Ik speel met het licht wat er op dat moment is. Ik ben gek op een laag staande zon tijdens het “golden hour”. Zijn de omstandigheden dusdanig op bruiloften e.d. dat er onvoldoende daglicht is, dan pak ik mijn flitstas erbij:)

Wie staat er achter de camera

Als je bij mij een reportage boekt, krijg je een spontane, sociale, geduldige fotografe. Ik heb oog voor details en voor jullie! Ik denk met jullie mee hoe jullie het mooiste op de foto komen. Bij het fotograferen van kinderen, laat ik mij volledig met de fantasie en wensen van de kinderen meegaan. Maar ik anticipeer daar vervolgens weer op om een opdrachtje te geven of iets te zeggen. Zo kan ik uiteindelijk op een hele ontspannen manier voor jullie de foto’s maken.

Ervaring

Van je hobby je werk kunnen maken is het mooiste wat er is!

Mijn jarenlange ervaring als stewardess bij KLM helpt me in het observeren en registreren van jong en oud. Tijdens mijn reizen fotografeer ik veel en daar haal ik veel inspiratie uit. Ieder mens heeft iets unieks en het mooie bij de fotografie is om net dat ene moment te pakken, dat is mijn uitdaging en dat doe ik met heel veel plezier! Ik doe allerlei verschillende soorten fotografie, mensen vragen met vaak: wat vind je nou het leukst…dat kan ik echt niet zeggen! Ik ben dol op baby’s, maar ook op grotere kinderen, de spanning van een bruiloft, een zwangere buik fotograferen, ik vind het allemaal even leuk. Ook doe ik veel zakelijke opdrachten die vaak weer een heel andere aanpak nodig hebben. Juist de afwisseling houdt me scherp.

Ik wil geprikkeld blijven en mezelf uitdagen, elke dag weer!