DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN. PUUR.

Hi!

Welkom op mijn website! Wat leuk dat je een kijkje neemt. Ik ben Josje, 46 jaar, woon samen met mijn man, zoon en dochter in het mooie Amersfoort. Bruidsfotograaf, newbornfotograaf en portret/gezinsfotograaf en geboortefotograaf… en fotografeer nog wel meer! Fotograferen doe ik altijd op een mooie buitenlocatie bij mij in de omgeving, bij jullie in de buurt, of gewoon lekker bij jullie in huis! Mijn passie is om blijvende herinneringen vast te leggen in mooie beelden! Op mijn website vind je meer informatie over de prijzen en mijn portfolio. Wil je graag vrijblijvend kennismaken voor jullie bruiloft of heb je vragen? Twijfel dan niet langer en stuur mij een mailtje.

Mijn stijl

Mijn stijl kan ik omschrijven als pure, lichte foto’s, lekker ontspannen en liefdevolle beelden. Daarnaast denk ik graag met jullie mee, dat wij samen een mooi eindresultaat mogen krijgen. Ik fotografeer overdag altijd met natuurlijk daglicht ook tijdens newbornsessies wordt er niet geflitst. Dus het licht wat er op dat moment is daar speel ik mee! Ik ben gek op een laag staande zon tijdens het “golden hour”. Zijn de omstandigheden dusdanig op bruiloften e.d. dat er onvoldoende daglicht is, dan pak ik mijn flitstas erbij:)

Wie staat er achter de camera

Als je bij mij een reportage boekt, krijg je een spontane, sociale, geduldige fotografe. Ik heb oog voor details en voor jullie! Ik denk met jullie mee hoe jullie het mooiste op de foto komen. Bij het fotografen van kinderen, laat ik mij volledig met de fantasie en wensen van de kinderen meegaan. Maar ik anticipeer daar vervolgens weer op om een opdrachtje te geven of iets te zeggen. Zo kan ik uiteindelijk op een hele ontspannen manier voor jullie de foto’s maken.

Ervaring

Van je hobby je werk kunnen maken is het mooiste wat er is!

Mijn jarenlange ervaring als stewardess bij KLM helpt me in het observeren en registreren van jong en oud. Tijdens mijn reizen fotografeer ik veel en daar haal ik veel inspiratie uit. Ieder mens heeft iets unieks en het mooie bij de fotografie is om net dat ene moment te pakken, dat is mijn uitdaging en dat doe ik met heel veel plezier! Ik vlieg nog steeds en combineer dat met fotograferen, dat is voor mij de perfecte balans. Ik doe allerlei verschillende soorten fotografie, mensen vragen met vaak: wat vind je nou het leukst…dat kan ik echt niet zeggen! Ik ben dol op baby’s, maar ook op grotere kinderen, de spanning van een bruiloft, een zwangere buik fotograferen, ik vind het allemaal even leuk. Ook doe ik veel zakelijke opdrachten die vaak weer een heel andere aanpak nodig hebben. Juist de afwisseling houdt me scherp.

Ik wil geprikkeld blijven en mezelf uitdagen, elke dag weer!